AA Hoveniers
Over AA Hoveniers

Over AA Hoveniers

AA Hoveniers luistert graag naar uw wensen. Het blijft een steeds weer terug kerende uitdaging, om uw wensen, samen met de mogelijkheden die uw tuin biedt uit te werken. Graag spreken we hiervoor ook onze creativiteit en jarenlange ervaring aan. Ons doel is telkens weer: een mooie tuin en ‘last but not least’: een tevreden klant. 


Waarom AA Hoveniers?

Het laat zich ook niet zo makkelijk beschrijven. Anderen kunnen het ook beter zeggen als dat we dat zelf kunnen. Een greep uit daarom uit de complimenten die we de afgelopen jaren kregen van klanten:
“De jongens werken hard en hebben plezier in hun werk”. “Fijn dat je zo mee hebt gedacht, de tuin die we nu hebben is helemaal wat we beoogden”. “Je hebt ons helemaal enthousiast gemaakt”. “Ideaal, jullie komen de hele tuin snoeien, nemen al het afval mee, als jullie klaar zijn is het ook helemaal klaar”. "De jongens stellen zich netjes voor, werken netjes en hard, je kunt aan ze zien dat ze schik hebben met hun werk”. Laatst nog een oude mevrouw: "Als ik hem roep komt hij er meteen aanrennen".
Gaat het dan nooit mis? Natuurlijk wel! Maar dan doen we wel onze uiterste best, om het naar volle tevredenheid van de klant op te lossen.Dus

Vraag of wij eens langs willen komen, vrijblijvend dan natuurlijk, dan kunt u kennis met ons maken. Wij zijn er van overtuigd dat onze woorden ook daden zijn.
Lees de handige tuintips van
onze hoveniers!
Heeft u plannen met uw tuin?
Zullen wij een offerte maken voor uw plan?